mobil

Äntligen en riktig uppdatering!

Twin Drift Jim Nordquist och Johan Halvarsson Gelleråsen Twin Drift Jim Nordquist och Johan Halvarsson Gelleråsen

Mycket har hänt den sista tiden! Bussen (den blå LT 35an i första nyheten) är klar! Nu finns det förutom lastutrymme med både däckställ, verktygsskåp, generator och elverk en bodel med dubbelsäng, vanlig säng, fyra sittplatser med bord (som går att konvertera till säng) skafferi, kylskåp, micro och TV med inbyggd DVD och ett ljudsystem! Är nu även utrustad med GPS och en dator är på g.
Bakgavellyften är bortmonterad och i stället sitter nu en splitter ny dragkrok på plats, till dragkroken blev det naturligt vis ett inköp av biltrailer också, Nytt litet popuptält och ny större depåpresenning hemnade med på listen med inköpta grejor, men nog om bussen...

BILEN har varit klar några veckor! Mappningen gjordes någon dag innan första deltävlingen i Dotz Power Drift Series Sweden på Gelleråsen den 18 maj. Nu med ca 500 HP anlände vi taggade, nogonting gick snett under träning och Jim fick åka traktor till depån, väl där konstaterades att oljepluggen gängat ur sig, dit med en ny och snabbt ut för förarpresentation! I första kvalet blev det en respektabel 5e plats av ca 30 kvalande, i kval nr 2 blev det en 11e plats, totalt kvalade vi in som god 9a i 16 stegen. Sportsmanship stege användes och Jim mötte då kval 2an Johan Halvarson och tävlingen slutade med en 15 placering.

Första tävlingen i Holeshot Drifting Series gick av stapeln den 8 juni på Holeshot Drifting Arena Köpmanholmen. Efter bra kval placerade Jim sig på plats nr 4 i 8 stegen, Där mötte han Olof Kristoffersen som vann, och fick därefter möta Jom Olfosson om 3e platsen., som gick till Olofsson.

Vår nya förare Jim Sandström som kör i modifiedklassen hann inte få sin bil mappad i tid till första Holeshot tävlingen, men åkte över till Vårtreffet på Arctic Cirlce Raceway i Mo i Rana. 14-16 juni Tyvärr dog generatorn så det blev bara tio minuters körning. Generatorn är nu bytt och bilen fungerar som den ska! 

Nordquists bil går grymt bra i år! Nu fattas bara lite jälaranamma så ror vi hem dät här! Dags för oss på Nordquist Drifting Team att tagga upp för kombinerad deltävling #2 Rockstar Drift Battle i Dotz Power Drift Series Sweden och Holeshot Drifting Series på Mittsverigebanan den 29 juni!

Vi syns där och under tiden önskar vi Glad midsommar!

Senaste inlägg

Arkiv