mobil

Vill du sponsra oss?

Drifting är den snabbast växande motorsporten i världen. Det finns ett antal serier i Sverige och vi gästas även av internationella serier med publiksiffror på flera tusen på varje tävling.

Genom att synas med oss kan vi garantera exponering på väg, på plats, i tidningar och media, på sociala forum på internet och under livestreamningar. 
 
Här nedan har vi några olika alternativ för sponsring

Sponsor​
Som sponsor tillhandahåller du material, tjänster eller pengar till ett värde av minst 1.500kr och får ett diplom samt får synas här på hemsidan med länk.

Avancerad Sponsor
Som avancerad sponsor tillhandahåller du material, tjänster eller pengar till ett värde av minst 3.000kr och får ett inramat diplom och får synas här på hemsidan med länk samt på dragfordon.

Bronssponsor
Som bronssponsor tillhandahåller du material, tjänster eller pengar till ett värde av minst 5.000kr och får ett inramat diplom och får synas här på hemsidan med länk samt på drag- och tävlingsfordon.

Silversponsor
Som silversponsor tillhandahåller du material, tjänster eller pengar till ett värde av minst 10.000kr och får ett inramat diplom och får synas här på hemsidan med länk samt på drag- och tävlingsfordon.

Guldsponsor
Som guldsponsor tillhandahåller du material, tjänster eller pengar till ett värde av minst 30.000kr och får ett inramat diplom och får synas här på hemsidan med länk samt på drag- och tävlingsfordon.

Platinasponsor
Som platinasponsor tillhandahåller du material, tjänster eller pengar till ett värde av minst 50.000kr och får ett inramat diplom och får synas här på hemsidan med länk samt på drag- och tävlingsfordon.

Om du är intresserad av att sponsra oss, tveka inte att ta kontakt!

Du kan även skriva ut och fylla i Sponsoravtalet nedan, posta/mejla det till oss så fyller vi i vår del och skickar tillbaka en kopia till er.